Olet täällä

Majoitus ja matkustus

Kulttuuritalon sijainti

Kulttuuritalo sijaitsee Sturenkatu 4:ssä, hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa.

Talon lähellä pysähtyvät raitiovaunut 1, 1A, 3, 8 ja 9. Bussi nro 23 kulkee talolle Rautatientorilta ja Pasilan asemalta. Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Tilausbussit ja taksit voivat pysähtyä talon edessä.

Osa Päihdepäivien seminaareista pidetään Kalliolan Setlementin tiloissa, os. Sturenkatu 11, Helsinki. Sijainnin kartalla voit tarkastaa täältä. Päihdepäivien ohjelmaan päivittyy tieto seminaareista, jotka pidetään Kalliolan Setlementin tiloissa.

Päihdepäivien kävijöille ei ole varattu maksuttomia parkkipaikkoja. Maksulliset parkkipaikat sijaitsevat Kulttuuritalon vieressä sekä Linnanmäen edessä. Tarkan kartan ja reittiohjeet löydät tästä.

Helsingin Reittioppaaseen pääset tästä: www.reittiopas.fi

Majoitus

Päihdepäivllä majoituksen ja majoituspaikkojen varauksen voi tehdä itse. Tapahtumaa varten on varattu majoitusvaihtoehtoja hotelleista, minkä lisäksi hostellista voi varata huoneita jopa 10 hengen ryhmälle.

 

Cumulus City Kallio Helsinki (Läntinen Brahenkatu 2)

1-hengen huone: 109 Eur / huone / vrk
2-hengen huone: 119 Eur / huone / vrk
Huonehintaan sisältyy buffet-aamiainen, asiakassauna ja alv.
 
Varaaja maksaa itse hotellin. Varaukset 23.4. mennessä:
Varaustunnus: PÄIHDEPÄIVÄT 2018
 

 

Hotelli Ava (Karstulantie 6)

Yhden hengen studio-huone: 89,00 Eur / huone / vrk
Kahden hengen studio-huone: 99,00 Eur / huone / vrk

Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja huoneen hinta määräytyy majoittujamäärän mukaan. Huoneet tulee varata kokonaisuudessaan eli ns. yksittäisiä sänkypaikkavarauksia ei ole mahdollista tehdä. Studiohuoneen keittiötilan varustuksena on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Aamiainen lisätilauksesta 9,50 Eur.

Varaaja maksaa itse hotellin. Varaukset 15.4. mennessä
varaukset@ava.fi
tai +358 9 774 751
Varaustunnus: PÄIHDEPÄIVÄT
 
 

Hostelli Cheap Sleep Helsinki (Sturenkatu 27)

Jaetut huoneet alkaen 20€. Huoneita isoillekin ryhmille.
Kaikki varaukset suoraan hostellin verkkosivuilta