Olet täällä

Messuosasto

Maksutonta ohjelmaa kahtena päivänä

Päihdepäivillä kävijät voivat tutustua maksutta messuosastoon sekä osaston ohessa olevaan Open Stage- ohjelmaan. Messuosasto on auki yleisölle päivittäin 9-16.

Tästä voit avata messualueen kartan (PDF).

 

Messualue

Päihdepäivien messualue koostuu yli kahdestakymmenestä näytteilleasettajasta. Messualue sijoittuu Kullttuuritalon kahteen kerrokseen ja alueella on myös lyhyitä tietoiskuja tarjoava Open Stage. Näytteilleasettajat löydät sivun vasemman puolen valikosta.

Messuosasto on auki yleisölle joka päivä 9-16.

 

Kohtaamisten teltta ja Pop up Elokolo

Kohtaamisten teltasta löydät näyteilleasettajia ja erilaisia hankkeita sekä järjestöjä. Teltan tunnelmaa nostaa Pop up Elokolo, jossa on tarjolla ohjelmaa ja kahvilatoimintaa ja omaa ohjelmaa. Kohtaamisten telttaan on pääsy toisen kerroksen messualueelta. Tästä voit avata messualueen kartan (PDF).

Pop up Elokolo ja Kohtaamisten teltta on auki päivittäin 9-16

 

Open Stage

Open stage esityksiä löydät täältä

Päihdepäivillä 2017 järjestetään seminaarien lisäksi maksutonta ohjelmaa. Osana messualuetta on Open Stage -lava, jossa toimijat voivat käyttää 10-15 minuutin puheenvuoron haluamastaan aiheesta. Aiheet voivat mielellään olla jotakin uutta käsittelevää, ja lavalla voi esimerkiksi kertoa uusista menetelmistä ja työvälineistä. Puheenvuoroehdotuksista valitaan tapahtumaan noin 20 ehdotusta.Tutustu maksuttomaan Open Stage -ohjelmaan tästä.

Aika: ti-ke 6.–7.6.2017
Kellonaika: Päivittäin noin 10–15
Paikka: Helsingin Kulttuuritalo, Sturenkatu 4

 

Yleisölle avoin seminaari: 8. Näkökulmia päihteisiin ja pelaamiseen

Päihdepäivillä Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään ilmainen seminaari 6.6.2017 klo 14.30-16.30. Seminaarin numero kahdeksan aiheena on nuorten päihteiden käytön ja pelaamisen ajankohtainen tilanne Suomessa ja puhumassa on mm. Kim Kannussaari (EHYT ry) ja Tommi Tossavainen (Kansallinen audiovisuaalinen instituutti).

 

 

Lisätiedot

Annika Eloranta
Koulutussuunnittelija
annika.eloranta(a)ehyt.fi
050 411 0357