Miten voin osallistua?

Ehkäisevän päihdetyön viikolla eri puolilla Suomea järjestetään aiheeseen liittyviä tapahtumia. Kuka vain voi järjestää tapahtuman, jossa vuoden teemaa tuodaan esille. Näiltä sivuilta löytyy kampanjamateriaalia, jota voi vapaasti käyttää tapahtumia järjestettäessä. EPT-viikon tapahtumakalenterista voit tarkastaa oman alueesi tapahtumat.

EPT-järjestöverkosto kutsuu kaikki kolmannen ja julkisen sektorin toimijat kannustamaan muita ammattilaisia puheeksiottoon ja levittämään puheeksioton hyviä käytäntöjä. Voisitko sinä järjestää koulutuksen, joka käsittelee puheeksiottoa? Tai voisitko tuoda esiin todellisen tarinan siitä, miten puheeksiotto on auttanut?  Voit myös esimerkiksi haastaa paikallisen toimijan kokeilemaan jotakin puheeksioton hyvää käytäntöä osana olemassa olevaa toimintaa.

Jos kaipaat apua suunnitteluun tai tietoa alueen muista tapahtumista, voit ottaa yhteyttä EHYT ry:n aluekoordinaattoreihin.

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ehyt.fi

ITÄ-SUOMI

Elisa Aarnio

050 571 0480

LÄNSI-SUOMI

Harri Jukkala (Keski-Suomi)

0400 274 823

Anne Mikkola (Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi)

044 055 9920

Miia Hietaniemi (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa)

050 571 4818

ETELÄ-SUOMI

Elisa Aarnio

050 571 0480

POHJOIS-SUOMI

Anne Huotari (Lappi, Kainuu)

050 439 1610

Sinikka Korpela (Pohjois-Pohjanmaa)

0400 274 833

EPT-viikko näkyy sosiaalisessa mediassa

EPT-viikon aikana kampanjan Facebook-sivu on tapahtumien polttopiste. Facebook-sivulla julkaistaan päivittäin blogeja, tapahtumia, vinkkejä ja puheeksioton työkaluja.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla pureudutaan päivittäin eri teemoihin. Seuraa Facebook-sivua ja pysy kartalla EPT-viikon kuulumisista!

Osallistu EPT-viikkoon jakamalla Facebookissa ja Twitterissä EPT-viikon some-kuva ja osallistu keskusteluun hästägeillä #eptviikko ja #kysyminenkannattaa.