Kuvassa kaksi nuorta kauppakeskuksessa ja teksti "Toisille kauppakeskus. Toisille lämmin paikka." Kaikkien kaupunki
| |

Kaikkien kaupunki -koulutus asiakaspalvelutyötä tekeville Oulussa 28.9.

Maksuttoman koulutuksen tavoitteena on auttaa kohtaamaan päihteitä käyttävä henkilö sujuvasti ja häiritsevänkin käyttäytymisen taustalla olevaa ihmistä kunnioittaen. Lähtökohtana on, että päihteitä ongelmallisesti käyttävät ihmiset tulisi nähdä tuen ja avun tarpeessa olevina yksilöinä.

Kaikkien kaupunki -koulutus asiakaspalvelutyötä tekeville järjestetään Oulussa keskiviikkona 28.9.2022 klo 13-15 Pohjansalissa, Aleksinkulma, Aleksanterinkatu 9, 90100 Oulu (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).

Maksuttoman koulutuksen tavoitteena on auttaa kohtaamaan päihteitä käyttävä henkilö sujuvasti ja häiritsevänkin käyttäytymisen taustalla olevaa ihmistä kunnioittaen. Lähtökohtana on, että päihteitä ongelmallisesti käyttävät ihmiset tulisi nähdä tuen ja avun tarpeessa olevina yksilöinä. Pienikin muutos vuorovaikutuksessa voi helpottaa kanssakäymistä.

Koulutus ei ole puhejudoa, vaan avaamme kuulijoille päihdehäiriöitä ja keskustelemme teemasta yhdessä. Koulutuksessa käydään läpi taustailmiöitä, pohditaan kohtaamiseen liittyviä tilanteita ja ajatusmalleja. Koulutuksen toisessa osiossa paikallinen kokemusasiantuntija kertoo omasta taustastaan päihteiden käyttäjänä ja siitä, miten hän koki kohtaamiset kadulla ja julkisessa tilassa.

Kouluttajana toimii EPT-verkoston asiantuntija Kim Kannussaari sekä paikallinen kokemusasiantuntija.
Ilmoittaudu 26.9. mennessä tästä.

Lisätiedot
Kim Kannussaari
EPT-verkoston asiantuntija
kim.kannussaari (at) ehyt.fi