Kuntavaaliehdokas! Miten kunnissa voidaan tukea asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä? Tervetuloa kuulemaan hyvinvoinnin edistämisestä kunnassa Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston ja EHYT ry:n järjestämiin verkko-infoihin! Ke 5.5. klo 17 – 17.30, Lapset ja lapsiperheet – kuinka kunta voi tukea perheiden hyvinvointia? To 6.5. klo 17 – 17.30, Nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen – mitä kunnissa voi tehdä? Ma 10.5. klo 17 – 17.30, Ehkäisevä työ kannattaa – uudet tuulet kuntien ehkäisevässä päihdetyössä Ti 11.5. klo 17 – 17.30, Aikuisten ja ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen – kunnan keinot ja mahdollisuudet Tilaisuuksissa on aikaa keskustelulle ja mahdollisuus kysyä asiantuntijoilta. Tervetuloa!

Tapahtuma: Merkkaa kalenteriin kuntavaalien verkko-infot toukokuussa

Toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto ja EHYT ry järjestävät erityisesti kuntavaaliehdokkaille ja järjestöille suunnattuja verkko-infoja, joissa aiheena on kunnan rooli asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden tukena. Infoja on neljästä eri teemasta: lapset ja lapsiperheet, nuoret, ehkäisevä työ kunnissa sekä aikuiset ja ikäihmiset.

Toukokuun kahden ensimmäisen viikon aikana Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto ja EHYT ry järjestävät erityisesti kuntavaaliehdokkaille ja järjestöille suunnattuja verkko-infoja, joissa aiheena on kunnan rooli asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden tukena.

Infoja on neljästä eri teemasta: lapset ja lapsiperheet, nuoret, ehkäisevä työ kunnissa sekä aikuiset ja ikäihmiset. Mukaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella. Voit ilmoittautua joko yhteen tai useampaan tilaisuuteen. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Tilaisuudet järjestetään verkossa (Microsoft Teams) ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Keskiviikko 5.5. klo 17 – 17.30, Lapset ja lapsiperheet – kuinka kunta voi tukea perheiden hyvinvointia?

Torstai 6.5. klo 17 – 17.30, Nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen – mitä kunnissa voi tehdä?

Maanantai 10.5. klo 17 – 17.30, Ehkäisevä työ kannattaa – uudet tuulet kuntien ehkäisevässä päihdetyössä

Tiistai 11.5. klo 17 – 17.30, Aikuisten ja ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen – kunnan keinot ja mahdollisuudet

Lisätietoa Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston ja EHYTin yhteisestä kuntavaalikampanjasta: www.hyvinvointivaalit.fi