Ilmoita etä- ja livetapahtumat EPT-viikon tapahtumakalenteriin! EPT-viikon tapahtumajärjestäjät voivat ilmoittaa alueellisista EPT-viikon tapahtumistaan kampanjaviikon tapahtumakalenterissa. Ilmoita täällä: q.surveypal.com/EPT-viikon-tapahtumat-2021-(etana-ja-livena) Ilmoittaa voivat esimerkiksi: Kunnat, kaupungit Järjestöt, yhdistykset Kalenteri julkaistaan sivulla www.ept-verkosto.fi/ept-viikon-tapahtumakalenteri-2021 Ilmoittaa voi myös virtuaalisista tapahtumista. Emme julkaise kaupallisia ilmoituksia.
|

Artikkeli: Ilmoita tapahtuma EPT-viikon tapahtumakalenteriin!

Kunnat, kaupungit, järjestöt ja yhteisöt voivat ilmoittaa Ehkäisevän päihdetyön viikolla järjestämistään ehkäisevää päihdetyötä käsittelevistä tapahtumista EPT-viikon tapahtumakalenterissa. Ilmoittaa voi etä-, läsnä- ja hybriditapahtumia.

Kunnat, kaupungit, järjestöt ja yhteisöt voivat ilmoittaa Ehkäisevän päihdetyön viikolla järjestämistään ehkäisevää päihdetyötä käsittelevistä tapahtumista EPT-viikon tapahtumakalenterissa. Tapahtumat julkaistaan täällä: EPT-viikon tapahtumakalenteri – EPT-verkosto

Ilmoita tapahtumasi tällä lomakkeella: q.surveypal.com/EPT-viikon-tapahtumat-2021-(etana-ja-livena) Voit ilmoittaa niin etä-, läsnä- kuin hybriditapahtuman!